Dekoration

Privatperson

Dekoration

För företag och privatpersoner som önskar ha vackra och minnesvärda visuella miljöer till olika tillställningar, content material och försäljningsyta


Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, och oavsett projekstorlek så kan jag hjälpa dig med att ta fram ett genomtänkt visuellt koncept som passar både dig, ditt företag och din budget. Tillsammans med dig tar jag fram en effektiv och passande lösning utifrån dina önskemål, strategier eller övriga affärsmässiga förutsättningar. Att tillföra en vacker unik helhet samt min strävan efter kreativitet, engagemang och lyhördhet i varje specifik situation är en härlig utmaning och något jag brinner för. 


Företag

Önskar du skapa ett vackert visuellt intryck till din fest, event, bröllop eller din babyshower ? Eller önskar du ha hjälp med en minnesvärd dukning till middagsbjudningen, dejtkvällen, kalaset? Jag kan hjälpa dig med allt från styling, dekoration till bröllop, fest och andra event.


Tveka inte att höra av dig så hittar vi en helhetslösning som passar till just ert tillfälle. Tillsammans med dig, tar jag fram ett genomtänkt visuellt koncept som passar både dig och din budget. Allt från utveckling av idé till praktiska göramål - allt enligt dina behov och önskemål. Pris enligt offertBehöver du hjälp med att styla en försäljningsyta? Styla en monter inför en mässa? Content innehåll till ditt företag? Katalogstyling? Styla scen inför reklaminspelning? Ett skyltfönster? Dekoration till företagseventet?


Oavsett projektstorlek så kan jag hjälpa dig med att ta fram en effektiv och passande helhetslösning utifrån dina mål, strategier eller övriga affärsmässiga förutsättningar. Tveka inte att höra av dig så kan vi tillsammans hitta en helhetslösning som passar just ditt företag. Pris enligt offert

Övriga tjänster